Friday, January 7, 2011

saya menang!!

huuhu...laki aku balik on wed hr tu smpai semalam..dr hr rabu plan nak bowl kat ampang point, abes bila petang jek ujan. so tak dapek la meneruskan hasrat..smalam br sempat g main. tu pon aku yg bersungguh2 ngajak..kalau tak, dia lagi rela wat xtvt lam umah jek...,18SX. kui kui..tak koser aku nak melayan.

en suami tu penah celen aku, tgk aku yo yo OOoo je slalu menang lwn bowl kan..kecuali bila dak mala masuk mmg la aku out ke longkang. pompuan tu kan memiliki kuasa yg gagah perkasa..tak tercapai dek akalku..

smalam g bowl bwk anak dara skalik...ngan harapan dia akan menggelitis la tgk bola kaler2...ignore the bunyik berdentum dentam tuh kan...skalik, yg ado,asal lane sbelah bowl jek dia peluk aku kuat2. asal bpknya bowl jek muka nak nangis. ayo yo karawale!! aina, camana ibu nak didik jd shalin zulkifli nih!!

tetiba ada bdk yg jaga lane tu, pompuan, offer jaga aina sbb dia kesian tgk aku ngan en suami asek dukung aina bila sampai turn masing2..haih..baik btl bdk2kat super bowl tu..sume pakat layan aina..jdnye..gue pon layan la game gue...

memula en suami tu kan tunjuk terer...alahai,kacang jek...cis!skalik dia tgk gue strike, huh! terus terbakau.huhu rasakan!

hasilnya:

 ini lah hasilnya...muahaha 4 strike ok! nama gue di bwh nun..ngan kutipan 139, mengalahkan en suami, 109...ok la tu kan..dah bertahun2 tak bowl, skalik bowl 100+...satu kejayaan besar!!! hahaha gila bangga sehh

gaya seorg PENGALAH. hi hi

muka eksi ok mamat ni.skali kena hentam ngan gue terus terduduk.hambik ko!

meraikan kemenangan ngan si kepoh, aina.. =P

huh. baru ko tahu kan skang?berani nak celen lagik?hehe

jawapan seorg pengalah: ala, abg too tired la...sebelum ni kan abg dah strike byk kali..

aku cam, mana ada? abg strike tak byk ok?

ada la....kat umahkan dah strike...




huh!!

6 comments:

nurulbaizurazuber said...

lets follow.. tq

tamam said...

wah, blog malaysia lagi ketemunya. Tapi bahasa dalam blog ini susah saya pahami, ketimbang blog malaysia lainnya. Kayaknya ini lebih asli mungkin ya? hehehe

salam kenal...
suka dengan catatan anda, catatan tentang keluarga. I Like it much..

hotels in pachmarhi said...

I was hanging on every word... You describe extremely well.
pachmarhi hotels
best hotel in pachmarhi
pachmarhi

ocs123 said...

Louis Vuitton UK, No Matter Louis Vuitton UK Website or Louis Vuitton UK Store,Comes the Leader of Louis Vuitton Outlet in the World. share you ? Look here!

nini said...

jelesnya....dah lama tak main bowlinggggg......

ray yoga said...

Nice Post . . .:)

may you want to stay in bali,you can book hotels in bali from my website (List of Bali Hotels Discount, Low Rates):



Bali Hotels

Seminyak Resorts Bali
Seminyak Hotels
kuta Bali Hotels



Best Regards



Bali Hotels Management